باج خواهی جدید رژیم صهیونیستی از آمریکا

در شرایطی که اختلاف رژیم صهیونیستی و آمریکا بر سر حجم کمک های نظامی سالانه واشنگتن به این رژیم در ده سال آینده، تنش روزافزون بین دوطرف را به دنبال داشته، فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی گفت که «مسابقه تسلیحاتی در منطقه برتری ارتش اسرائیل را با تهدید مواجه می کند».

 روزنامه لبنانی السفیرنوشت: مقامات رژیم صهیونیستی که در انتظار رئیس جمهور جدید آمریکا از مذاکره با «باراک اوباما »امتناع می کردند، به تازگی نشان داده اند که تلاش های خود را برای رسیدن به تفاهم با دولت اوباما شدت بخشیده اند.
روزنامه های صهیونیستی هم در این باره نوشته اند: روابط بین آمریکا و اسرائیل به خاطر اختلاف درباره حجم کمک های نظامی سالانه آمریکا در ده سال آینده دچار تنش شده است.
سایت خبری صهیونیستی «والا» نوشت که رژیم صهیونیستی لیست های مفصلی از سامانه های تسلیحاتی و انواع مهمات و جنگنده ها را به دولت آمریکا ارائه کرده و خواهان دستیابی به آنها در چارچوب قرارداد فی مابین شده است.
مقامات رژیم صهیونیستی اعتراف کرده اند که « آمریکایی ها برای کمک به اسرائیل آمادگی بالایی از خود نشان داده اند اما خواسته های اسرائیل زیاد تر از این ها است.
رژیم صهیونیستی برای توجیه این زیاده خواهی ها به تغییراتی استناد می کند که در موازنه قدرت در خاورمیانه ایجاد شده است.
در دیدارهایی که به منظور انعقاد تفاهم نامه کمک های نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی بین نمایندگان دو طرف برگزار شد، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «موشیه یعلون» وزیر جنگ و مسئولان امنیت ملی و وزارت جنگ آن حضور داشتند.
« فضای این نشست ها در ابتدا مثبت بود تا این که آمریکائی ها اعلام کردند، قصد ندارند تغییری اساسی در کمک های خود به اسرائیل ایجاد کند».
رژیم صهیونیستی که از این تصمیم احساس ناامیدی می کرد سعی کرد تا مذاکرات راکد شود.
« مقامات آمریکایی برداشتی منفی از این رفتار اسرائیل داشتند و آن را به این معنا تلقی کردند که اسرائیلی ها منتظر پایان دوره ریاست جمهوری اوباما و خروج وی از کاخ سفید و جایگزینی شخص دیگری به جای او هستند، اما اسرائیل همواره این تحلیل را رد کرده و درهفته های اخیر آمادگی خود را برای امضای فوری تفاهم نامه با دولت اوباما اعلام داشت».
رژیم صهیونیستی به تازگی مسائل زیادی را درباره مسابقه تسلیحاتی در خاورمیانه و ورود روسیه به عرصه این مسابقه به ویژه از حیث همکاری و پیوند محکم آن با کشورهایی مانند ایران و سوریه عنوان می کند.
این رژیم همچنین به قراردادهای سنگین کشورهای عربی همچون اردن و سعودی و امارات اشاره می کند که ارزش آن ها به بیش از 200 میلیارد دلار بالغ می شود.
از همین رو رژیم صهیونیستی که خواهان کمک تسلیحاتی50 میلیاردی آمریکا در ده سال آینده بود، اعلام کرده که حاضر است به کمک 40 میلیارد دلاری اکتفا و از دولت آمریکا درخواست کرده این خواسته آن را اجابت کند.
در همین رابطه، «طال کالمن» فرمانده نیروی هوایی ارتش صهیونیستی روز گذشته اعلام کرد که « مسابقه تسلیحاتی کشورهای منطقه ممکن است برتری ویژه ارتش اسرائیل و نیروی هوایی آن را تحت تاثیر قرار داده و منجر به تضعیف آن شود».
این افسر صهیونیست که در نشست امنیتی موسسه فیشر و مجله اسرائیل دیفنس سخن می گفت، افزود: مسابقه تسلیحاتی در منطقه روز به روز در حال گسترش است و کشورهای خاورمیانه صدها میلیارد دلار برای خرید سلاح های پیشرفته خرج می کنند.
وی به طور خاص به عملیات خرید جنگنده و موشک های زمین به هوا و دوربرد اشاره کرد.
کالمن گفت: خطر بسیار بزرگ است، چون ممکن است دشمن امروز، فردا تبدیل به دوست شود ویا دوست امروز، فردا از سر دشمنی بر آید، در سال های اخیر احتمال تضعیف برتری و دست بالای ارتش و نیروی هوایی اسرائیل افزایش یافته است.
وی در عین حال افزود: اسرائیل به زودی جنگنده های اف 35 را در اختیار خواهد گرفت و این جنگنده ها برتری ارتش اسرائیل را حفظ می کنند و عامل بازدارنده مهمی برای ارتش اسرائیل به شمار می آیند.
برهمین اساس، « پیش بینی کالمن این است که جنگنده های اف 35 طی هفته های آتی تولید و آماده بهره برداری شوند و اواسط ماه دسامبر دو نمونه از این جنگنده ها در اختیار اسرائیل قرار گیرند و ارتش اسرائیل بتواند در سال 2017توان عملیاتی خود را با به کار گیری این جنگنده ها ، محک بزند».
کالمن درباره اظهارنظرهایی که راجع به عملکرد و هزینه بالای این جنگنده ها مطرح می شود، گفت: درباره اف 35 حرف های زیادی از این طرف و آن طرف می شنوم اما این حرف ها ارتباط چندانی با واقعیت ندارد،از یک طرف حرف هایی راجع به مشکلات عملیاتی و تعویق در ارسال جنگنده ها می شنویم، از سوی دیگر شاهد حضور آنها در عملیات تفنگداران دریایی آمریکا هستیم.
این افسر صهیونیست افزود:برخی معتقدند این جنگنده فوق العاده گران است، اما واقعیت آن است که این هواپیما ارزان تر از هواپیماهای دیگر بازار است و قیمت آن در حال پایین آمدن است، مساله مربوط به یک پروژه بزرگ و پیچیده و پر خطر است اما این پروژه نیز مانند هر پروژه دیگر قابل توسعه می باشد.
این مسئول امنیتی آمریکایی حدود شش ماه قبل گففته بود،« اسرائیلی ها نمی خواستند برخی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به برخی توانایی های نظامی اساسی دست پیدا کنند والبته این ها مسائلی مربوط به پیش از توافق هسته ای با ایران.
« ناگفته نماند دولت اوباما پیش از امضای توافق هسته ای با ایران قول داده بود که کمک های نظامی آمریکا به کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را افزایش می دهد».
کالمن با بیان این که « توافق با ایران به دون شک خطر هسته ای را از اسرائیل دور نمی کند»افزود: ایران حجم بالایی از سلاح ها را در اختیار گروه های ضد اسرائیلی منطقه قرار می دهد.
وی همچنین درباره جنگ روسیه و آمریکا با داعش در سوریه گفت: این اقدام ما را وادار می سازد با همکاری و هماهنگی فی مابین از منافع اسرائیل محافظت کنیم.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.